LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Bij veel producten is snellere levering mogelijk, de kosten hiervoor vind je terug bij het afrekenen. Het is afhankelijk van de drukte bij onze productieafdeling of dit beschikbaar is. Onderstaand vind je de levertijden en verzendkosten voor de landen waaraan wij standaard leveren. Het is op aanvraag ook mogelijk om te leveren aan andere landen in de wereld.

Nederland

De verzendkosten voor Nederland zijn € 7,50. Alle pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 5 werkdagen. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis thuisbezorgt.

 
 
 
België

De verzendkosten voor België zijn € 9,95. Pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 8 werkdagen. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis verzonden.

Duitsland

De verzendkosten voor het Duitsland zijn € 9,95. Pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 8 werkdagen. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis verzonden.

Frankrijk

De verzendkosten voor Frankrijk zijn € 12,95. Ale pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 8 werkdagen. Bestellingen boven de 100 euro worden gratis verzonden.

Verenigd Koninkrijk

De verzendkosten voor het Verenigd Koninkrijk zijn € 14,95. Alle pakketten worden met zorg ingepakt, we doen er alles aan om jouw pakket zonder brokken in huis te krijgen. De levertijd van je bestelling is maximaal 8 werkdagen. Bestellingen van boven de 100 euro worden gratis verzonden.