Print&Drukwerk

De mogelijkheden in print en drukwerk zijn eindeloos en waar jouw creativiteit stopt pakken wij het op en smeden we samen verder naar een product dat tot een ieders verbeelding spreekt.

Professioneel Print- & Drukwerk komt altijd van pas. Vanaf de eerste ontmoeting met je nieuwe klant, maar ook lang daarna.

Om je een idee te geven wat ReproGilde in Print- & Drukwerk voor je kan betekenen geven we hieronder een greep uit de verschillende producten die we kunnen leveren. Staat jouw product of idee er niet bij? Bel of mail ons gerust, wij zijn gek op nieuwe ideeën en werken ze graag met je uit.

Een greep uit ons assortiment:

Visitekaartjes, enveloppen (bedrukt), briefpapier, A4/A3 prints, afwerken en inbinden, bouwtekeningen, scannen, posters van A4 tot ja tot mega groot, offerte- / presentatiemappen, with compliments cards, notitie- en schrijfblokken, pennen, Bouwtekeningen, cadeau enveloppen, kalenders, memoblokken (zelfklevend), USB Sticks, bureau-onderleggers, ringbanden ,stempels, notitieboekjes, doordruksets, losbladig binnenwerk, stempels, visitekaartjeshouders, boekenleggers, eco enveloppen (bedrukt), proefschrift, eco visitekaartjes, eco enveloppen (onbedrukt), eco with, compliments cards, eco briefpapier, enveloppen (onbedrukt),transparante enveloppen, metallic enveloppen, Kraft, enveloppen, gekleurde enveloppen, witte enveloppen.

Gepersonaliseerd Print-& Drukwerk

Ook voor gepersonaliseerd Print-& Drukwerk/ direct mailing en verspreiding van flyers, folders en ander drukwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze verspreider Spotta kunnen wij elk gebied in Nederland voor je bereiken.

Het verwerken van variabele data is één van onze specialisaties; snel, efficiënt en betrouwbaar. Wij zijn je graag van dienst om samen met jou een doeltreffende en pakkende mailing te produceren en gaan zelfs nog een stap verder en personaliseren zelfs de drager (envelop), dit is immers het eerste contact met de ontvanger.

Door de beschikking over diverse digitale druktechnieken kan bijna elk Direct Mail concept door ReproGilde worden gerealiseerd. Direct mail is een effectieve vorm van adverteren, met een hoge response. Jij levert ons een PDF (vaste data) en een Excel-lijst (variabele data) aan en wij doen de rest: printen / drukken, sorteren, verwerken, couverteren en verzenden. Zelf niet de mogelijkheid om iets te ontwerpen? Geen nood ReproGilde kan ook die zorgen wegnemen. Vertel ons wat je wilt en wij bedenken een mooi ontwerp wat past bij je huisstijl en reclame-uiting.

Wij zijn meer dan print alleen.

Aanleveren van je bestanden kan op de volgende mannieren.

– Via de mail (max 10 MB) info@reprogilde.nl

– Via WeTransfer www.wetransfer.com

– Met een usb stick of cd