Meer dan print alleen.

Wij van ReproGilde snappen dat het niet handig is om her en der je grafische vragen neer te leggen. Je hebt tenslotte wel wat anders te doen.

In ons ReproGilde Huys in IJmuiden vindt je alle grafische disciplines onder een dak en kan je terecht met al je vragen/ uitdagingen. Met tientallen jaren ervaring hebben wij alle kennis in huis om bij elk project klein of groot een onuitwisbare indruk achter te laten.

Elk project is uniek, net als iedere klant. Wij denken met je mee, zijn flexibel en door onze verbeeldingskracht zorgen we elke keer voor een verrassend eindresultaat.

BEDRIJFSKLEDING

Bij het ReproGilde ben je aan het juiste adres voor zowel bedrukt als onbedrukte kleding, textiel en overig promotiemateriaal. T-shirts bedrukken, poloshirts bedrukken of bijvoorbeeld een keycord of paraplu het kan allemaal eenvoudig geregeld worden. Met een glimlach naar je werk in een door ons ontworpen outfit? Organiseer je een festival of evenement en wil je dat iedereen er herkenbaar uitziet? of is je club of school toe aan nieuwe sport outfits. Je werknemers in bedrijfskleding die past bij de uitstraling van je bedrijf? Met onze bedrukte kleding en textiel kom je altijd goed voor de dag.

BEKIJK DE COLLECTIE

ONZE VOORDELEN

  • Snelle levertijden door slim voorraadbeheer
  • Eigen DTP studio
  • Productie in eigen huis
  • Verschillende opdruktechnieken zoals foliedruk, zeedruk, sublimatie en borduren 

WE ZIJN TROTS TE MOGEN WERKEN VOOR OA.

DE CIJFERTJES

VAN DIT JAAR TOT NU

2.588+

m2 stickermateriaal

3.500+

textielbedrukkingen

250+

webpagina’s gebouwd

300.000+

pagina’s geprint