Jouw nieuwe website- of shop tot in de …. geregeld!

Bij jouw pas gesmede Gilde logo hoort natuurlijk ook een mooie website. Bij ReproGilde zijn we naast het ontwerpen van logo’s en huisstijlen ook gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van wordpress websites en webshops.

Het is een essentieel onderdeel van jouw merkidentiteit en biedt een belangrijke mogelijkheid om de juiste indruk te maken voordat klanten zelfs met je hebben gesproken. Duizenden potentiële klanten zoeken online naar lokale, kleine bedrijven en zonder een website zal het bedrijf nooit goed gevonden worden. Wij richten jouw digitale etalage voor de buitenwereld in, waarin de informatie staat voor google en andere zoekmachines. Voor elk budget en wens hebben wij een passend gildepakket. Wij houden het graag eenvoudig.

afspraak maken

Responsive

Onze populaire ReproGilde: Heraut websites zijn ‘responsive’ en passen zich aan elk apparaat aan. Met meer dan de helft van de bezoekers die nu op hun telefoon browsen, zal een responsieve, mobiel vriendelijke website de kansen op betrokkenheid van potentiële klanten vergroten.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, mooie, functionele – maar vooral – responsive websites om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We zijn klaar om je volgende website te bouwen. Neem vandaag nog contact op met ons voor een afspraak.

afspraak maken

Onze Gilde pakketten

VUL HET AAN EN MAAK JOUW PAKKET COMPLEET MET DE SMID

Elke website die ReproGilde oplevert is zo ingericht dat jijzelf berichten, teksten, plaatjes e.d. kan aanpassen. Hier geven wij bij oplevering uitleg/training in.
Na oplevering van de website ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en updaten van je website.

Geen zin om je druk te maken over je site? En wil je het met een berichtje afgehandeld hebben. Dan hebben wij een bijpassend maandelijks smid pakket voor je. Afhankelijk van welk pakket je hebt afgenomen betaal je een vast bedrag per maand. Geen uurtje factuurtje dus. Elke snelweg heeft onderhoud nodig, zo ook jouw digitale. De smid houd jouw webprestaties up tot date en ontzorgt compleet.

Wil jij ook je website tot in de …. geregeld hebben?

Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze Gildemeesters. Zij kunnen al je vragen en uitdagingen beantwoorden.